Frangelico

frangelico upper class

frangelico upper class

Frangelico | Πανταζής – Στάμος – Κολέτσα

Ένα μοναδικό σχήμα αναλαμβάνει την διασκέδαση μας στο Frangelico απο την Παρασκευη 11 Oκτωβρίου με τον Λευτέρη Πανταζή να επιστρέφει στην παραλιακή και να ενώνει τις δυνάμεις του με την μοναδική Χριστίνα Κολέτσα και τον Αντρέα Στάμο που επιστρέφει σε έναν γνωστό γι’ αυτόν χώρο που έχει περάσει αξέχαστες βραδίες.

Στον ανανεωμένο χώρο  του  Frangelico, ο εμφανως ανανεωμένος  Λευτέρης Πανταζής υπόσχεται αξέχαστες βραδιές γεμάτες διασκέδαση με τις μοναδικές του επιτυχίες απο το παρελθόν αλλα και τα νέα του ολοκαίνουρια τραγούδια που γνωρίζουν κι αυτα μεγάλη επιτυχία . O Λε. πα δίνοντας πάντα τον καλύτερο του εαυτό επάνω στην πίστα του Frangelico upper class σίγουρα θα δώσει άλλο νόημα στις νύχτες  και στην διασκέδαση μας  για τον χειμώνα του 2013 -2014 και θα ζεστάνει τις κρύες βραδιές του με υπεροχες ερμηνείες.

Ο Αντρέας Στάμος γυρνάει ξανά στο δευτερο σπίτι του , αφού οι σεζόν που έχει κανει εμφανίσεις στο Frangelico μόνο λίγες δεν μπορουν να θεωρηθούν και όλες απόλυτα επιτυχημένες . Με όρεξη σαν να είναι η πρωτη του φορά και με τα τραγούδια του να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και να τα έχει αγκαλιάσει ο κόσμος  ο Αντρέας Στάμος θα «χτυπήσει δυνατά» επάνω στην πίστα του Frangelico και θα προκαλεί σε κάθε του εμφάνιση κύματα διασκέδασης.

Η ωραία και μοναδική δεσποινής της παρέας του Frangelico upper class , η παντα εκρηκτική  Χριστίνα Κολέτσα δείχνει ότι έχοντας την «εκτη αισθηση» θα προκαλέσει πανικό με την εμφάνιση της και την σέξυ παρουσία της και φυσικα μέσα απο την τελευταία μεγάλη επιτυχία της να μας λέει πόσο » Το απολαμβάνει » να βρίκεται επάνω στην σκηνή του Frangelico.

Aπό Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ατελειώτη διασκέδαση στο Frangelico με τον Λευτέρη Πανταζή , τον Αντρέα Στάμο και την Χριστίνα Κολέτσα για πολύ χορό τραγούδι και ξεφαντωμα μέχρι το πρώι.

Ημέρες Λειτουργίας: , , ,